• Verena Fuglestad

A Romance in Kvernaland


Hei Hei!

Her er jeg tilbake med litt romantikk. Egentlig mye romantikk. Dette var det mest romantiske brudeparet jeg har fotografert noen sinne. Brudeparet var så åpenbart forelsket, og de var ikke ungdom, og jeg ble helt fascinert av deres kjærlighet. Jeg tenkte på mannen min og ekteskapet vi deler, og hvordan vi kunne ha det mye bedre om vi viste omsorg og glede i hverandres selskap. Jeg ble fanget i en slik atmosfære og fikk inspirasjon til mange romantiske, evige og glade bilder.

Love is in the air! We are the one to make it part of our life.

Enjoy!

#brylluppåjæren #bryllup #bryllupsandnes #bryllupsfotograf #fotograf #fotografstavanger #fotografsandnes #fotografjæren #fotografjærenbryllup

96 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe