• Verena Fuglestad

Søskenbilder i studio


For ikke så lenge siden fikk jeg fotografere disse to søte barn. Søskenbilder er foreldre sin største drøm og mareritt. Mange ønsker seg det perfekte bildet av barna sine til å ha på veggen, men så er det knallvanskelig å ta det, fordi barna har ikke lyst til å være så nær hverandre, de tuller eller de gråter. Jeg har selv ganske store utfordringer med mine egne barn. Men det hjelper å dra til fotografen, for barna er som regel snillere eller oppfører seg annerledes med fremmende folk.

Når dette er sagt har barna på følgende bilder blitt helt fantastiske til å jobbe med- De var så knyttet til hverandre, og deres søskenkjærlighet kom frem på alle bildene. Jeg liker også hvordan fargene ser ut på disse bilder.

Håper at dere liker dem også.

Enjoy!

#babyfotograf #baby #barn #fotografsandnes #fotografstavanger #fotografjæren

76 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe