• Verena Fuglestad

Familiefotografering ved Solastranden

Updated: Jan 18, 2020


Her er en familie som var meget heldig. Dette fordi lyset den dagen var hel perfekt. Fargene og kontrast er akkurat slik jeg liker dem, og følelser og kjærlighet i familie var så spontane og viste seg frem på hver eneste bildet.

Det er ganske viktig for meg som fotograf å eksponere min kamera hel korrekt. I denne situasjonen ble det enda viktigere, for det er meget lett å få folk med mørk hud til å se ut som svarte flekker med to hvite hål - les øynene. Jeg brukte en reflektor hele tiden, slik at de ikke ble blindet ut av blitsen.

Her er resultatet. Håper at dere liker det!

Verena
#familiefotografering #familiefotograf #familie #stranda #solastranda #solastranden #familiebilde #familiebilder #utebilder

120 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe