• Verena Fuglestad

Tid til modernisering


I de siste dagene har jeg hatt et lite prosjekt: dette å gjøre nettsida mi mer brukervennlig og tilpasset mobilbruk. Jeg kom på at jeg var tross alt fotograf, sant, så kunne jeg godt fylle den opp med mange flotte bilder som linker til de forskjellige sidene. Et voila! Her komme resultatet. Jeg er meget stolt av min hjemmelagd, rustikk side, og selv om jeg vet at den ikke er perfekt, eller approved by Armani, det er min design og min smak....

Også noe nytt at jeg har forenklet prislista slik at det er ikke nødvendig for kunder å prøve å forstå den kompliserte tabellen jeg sendte tidligere, med masse størrelser og sifrer. Jeg prøvde å inkludere bilder i de vanlige rammesbtørrelser som finnes i butikken, slik at kundene mine ikke trenger å bestille spesial innramming og gå konk.

Så hvordan liker dere min nye nettside?


20 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe