• Verena Fuglestad

Ei jente på Ørrestranda - magiske strandbilder


Nå er det varmere og mange velger utebilder i stedet for de klassiske studiobilder. Utebilder er out of the norm, ikke A4, mer spontane og har mer dybde og finere farger. Bakgrunn dysser vekk slik at hele oppmerksomheten går til de du er gladere i: dine barn, din elskede, og hvorfor ikke: deg selv!

I dag presenterer jeg ei jente som koste seg på Ørrestranda. Helt alene, hun sprang på det uendelige sandstranda, rett inn mot bølgene, og ga blaff til den kjølige vannet. Jeg elsker å fotografere barn mens de leker, springer og er konsentrerer seg på noe de ser eller hører. Utrykkene er helt unike, og den flotte naturen skape bilder som bare ikke kan sammenlignes med studiobilder.

Er utefotografering noe for deg? Det er det nok! Jada, vi bor tross alt i Rogaland og vi får mye regn. Men det regner jo ikke alltid!! Og om vi har uflaks og vi får slike stygge dager, er det bare å prøve dagen etterpå....

Utefotografering passer perfekt til barn og familier. Barna slapper mye mer av når de er ute enn på et ukjent sted. Naturen skaper en flottere bakgrunn enn alt studioutstyr jeg kan få tak i, og den flotte dysse bakgrunn kan kun fås når man tar utebilder. Are you not convinced? Then check it out!

#strand #barn #utebilder #stradbilder #fotografering #utefotografering #fotograferingpåstranda

33 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe