• Verena Fuglestad

Bryllupsbilder i uvær: romance under the rain

Updated: Jan 18, 2020


Nå det er fult bryllupssesong, og om det er noe alle brudepar er bekymret for er: hva om det er dårlig vær? Vi er alle klare for at været her er ganske interessant, og at naturen i Norge er grønn pga vi får noen mm med regn.... daglig. Nå har det vart kanonsol og varmt en periode og vi ønsker oss alle en flotte, varme sommer med Spaniaforhold.... Men hva om det ikke er så idyllisk akkurat på deres dag?

Her har jeg fått møte ei veldig, veldig koselig par som kontaktet meg for en bryllup i det siste sekundet. Ingen problem, for jeg hadde ledig denne dagen. Vi avtalte at vi skulle treffes i Sandvedparken, for vi ble fort enige at utebilder ser finest ut uansett. Uansett stormen, sol eller regn, er utebilder mye mer varierte og interessante en studiobilder.

It all started well, og vi fikk ganske opphold i starten. Da kunne vi nytte de fine blomstrene som var rett under Coop Bygg (jada!).

Og så fant vi et ganske flott tre, ikke så langt borte.


Men snart begynte det å regne, og vi fant beskyttelse under trærne rett etter med. Vi hadde ikke mer en 100m med tak, men det var mer enn nok.

Se og vurder selv!

Brudeparet hadde med seg ei lille jente som sov i vogna mens vi fotograferte. Så våknet hun og ble med på noen bilder sammen med mamma og pappa.


Brudeparet hadde funnet et kjekt sted på Jæren de hadde tenkt å ta bilde på. Det var egentlig et private hus, men dama var snill og sa at det var helt i orden at vi tok brudebildene i hagen hennes! Her var det fortsatt noe regn, men ikke så ille sånn som før:

Så det er ingen grunn til å vare bekymret etter været. Uansett regn eller storm, dere skal få bilder dere blir glade for i mange år!

Verena

#bryllup #fotografjærenbryllup #bryllupsandnes #bryllupsfotograf #bryllupisandvedparken #sandnesfotografbryllup #bryllupfotograf #fotografklepp #bryllupsfotografbryne #bryllupsfotografklepp #bryllupsfotografstavanger #bryllupsfotografsandnes #fotografbryllupsandnes #fotografbryllupstavanger #fotografstavangerbryllup #fotografbryllupbryne #fotografsandnesbryllup #fotografbryllupklepp

219 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe