• Verena Fuglestad

Bryllup i Stavanger

Updated: Jan 18


Jeg fortsetter min serie med bryllupsbilder tatt i uvær. Det er nemlig mange brudepar som er virkelig redde om det skal være regn og storm akkurat på deres dag.

Her presenterer jeg et bryllupshistorie som er blitt fotografert i kanonuvær: storm og regn. Brudeparet visste om ei grotte på Randeberg, mens jeg anbefalt også Ledaal for der er det tak å komme seg under og det ville skape flott variasjon til grottebilder med masse stein. Og of course var det mars og ikke varmt i det hele tatt. Men skal vi gi oss? Nei!

Her får du kose deg med vår innsats for dagen, og jeg virkelig håper at de aller fleste brudepar ikke bli beskymret for været lenger.#sandnesfotografbryllup #fotografjærenbryllup #bryllupklepp #fotografbryllupstavanger #fotografbryllupsandnes #fotografbryllupklepp #fotografbryllupbryne #fotografbryllupålgård #bryllupsfotografsandnes #bryllupsfotografstavanger #bryllupsfotografklepp #bryllupsfotografbryne #fotografsandnes #fotografstavanger #fotografålgård #fotografklepp #fotografbryne

165 views

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe