• Verena Fuglestad

Bryllup i Høyland Kirke

Updated: Jan 18, 2020
I dag presenterer jeg et bryllup fra tidlig i juni 2018. Vi ble så heldige til å følge brudeparet på vielsen i Høyland kirke. Kirka har en flott galleri, som fungerte utmerket til noe panoramiske bilder av serimoniet. Disse bildene tatt fra oppover er noe som mange brudepar ønsker seg. Derfor er det alltid 2 fotografer med i kirka., slik at den ene følger med på alt som skjer ved alteret, mens den andre jobber fra galleriet. Slik får vi en komplett reportasje av vielsen, uten å flytte oss for mye rundt i kirka, og tar derfor minimalt med oppmeksomhet fra den viktigste delen av bryllupet, nemlig vielsen.

Deretter dro vi til Sandvedparken og tok magiske brudebilder sammen med barna og forlovere. Vi tar alltid litt av alt, fra de mer klassiske portrettene som mamma og pappa vil ha, til de mer spontane og romantiske (mine favoritter), til noe mer aktiv og morsom. Vi ønsker med dette at personlighet til kundene våre og de følelsene de deler kommer fram på bildene. Dette gir kundene våre mer ekte og personlige bilder, og gjør jobben vår mer interessant og variert.

Kos dere!

#bryllupsfotografsandnes #bryllupsfotografstavanger #fotografsandnesbryllup #fotografstavangerbryllup #fotografbryllupsandnes #fotografbryllupstavanger #fotografklepp #fotografbryllupbryne #bryllupfotograf

181 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe