• Verena Fuglestad

Et familiebryllup i Ålgård Kirke


I sommer fikk vi gleden av å fotografere Laila og Anders sin bryllup i Ålgård Kirke, den nye kirke som ligner på Sidney operahus. Vi var veldig spente på hvordan kirken ville se ut innvendig, for vi hadde ikke vart der før. Kirka er stor og brei, med en interessant struktur på taket og et stilig of fargerik alter.

Vi fant ut at familien var glad i musikk og at søster til Laila var meget engasjert i denne bransjen og jentene følget med. Det ble en av dem som sang i vielsen mens mamma spilte piano, og det ble veldig, veldig fin.

Laila og Anders har to gutter som er livlige og glade. De gjorde sin innsats til å skape en gledelig og avslappet atmosfære fra vielsen av. Og presten ble og så positiv og åpen... vi trivdes veldig godt og har fine minner av seremonien.

Brudeportrettene ble tatt ved Melsvannet, et sted hvor brudeparet pleier å gå tur i. Vi ble meget heldige med stedet og lyset, og bildene ble utrulig bra etter vår smak.

Og så kom festen, og vi må si, for en kjekk fest! Atmosfæren var på toppen hel fra starten, og fakta at alle koste seg kom mye fram på bildene.

#fotografålgård #bryllupsfotografsandnes #fotografsandnesbryllup #fotografsandnes #bryllupsfotografstavanger #fotografstavanger #fotografstavangerbryllup #bryllupsfotografklepp #fotografklepp #fotografbryllupålgård #fotografbryllupstavanger #fotografbryne

97 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe