• Verena Fuglestad

Familiefotografering i et urbant miljø


For en stund siden fikk jeg en e-post fra ei kunde som ønsket seg "ettårsbilder i urbant miljø, med betong, stål og glass." For meg som er vant med å fotografere familie og barn ble dette som frisk luft (jada!). For de aller fleste velger å dra til steder som Sandvedparken, Arboret og strand, og selv om jeg liker veldig godt å jobbe i naturen, så ønsket jeg noe mer utfordrende og stimulerende.

Jeg forslo med en gang å dra til Sandnes sentrum, for i kaiområdet er det mange nye bygg med interessant arkitektur som vi kan benytte oss av, samt jernbane med betongsøyler.

Været var det verste vi kunne få, men kunden hadde kjørt langt til å komme seg fram. Så i stedet for avlyse, valgte vi å være modige (ærlig sagt, dette var i grenseland av fornuftighet). Men sånn er det når vi er unge: ingen kan motstå oss, sant? Jeg prøvde å finne alltid et tak eller annen for for beskyttelse fra regnet, slik at ungene ikke ble for blått og lei seg. Og selv om dypt i meg følte jeg at kanskje dette ikke skal gå som det skal, så ble det et stort suksess, og da jeg lastet opp bildene på data ble jeg meget positivt overrasket.

Bildene i urbant miljø kan bli like fine som de tatt i naturen. Arkitektur, struktur og mønster skaper varierte og interessante bakgrunner som vil imponere de fleste. Sjekk det ut og send gjerne tilbakemelding!

#fotografettårsbilde #fotografsandnes #fotografstavanger #fotografålgård #fotografklepp #fotografbryne #fotografjæren #fotografnærbø #fotografsola #ettårsfotografering #ettårsbilder #ettårsbilde #familiebilde #utebilder

92 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe