• Verena Fuglestad

Romantiske gravidebilder i vintertida


Jeg er så glad når jeg blir kontaktet av folk som ikke er redd været og er villige til å ta bilder ute selv midt på vinteren. Dette paret ventet sitt første barn og ønsket å få minne av det spesielle tiden da baby sparker inn i mamma sin mage. Pappa var så stolt og omsorgsfull, og man kunne virkelig føle deres kjærlighet og romantikk.

Jeg må også si at jeg er spesiell glad når jeg er kontaktet av folk fra forskjellige kulturer og tradisjoner. Jeg er så fascinert av kjoler, farger, og jeg er glad at jeg får leve i et multikulturell miljø som har mye å tilby.

Håper at dere liker bildene, og at jeg får flere eventyrlige familier og parer som er modige og ser at det er lønnsomt å komme seg ut om vinteren for bildene blir så fine!

Enjoy!

#gravid #fotografålgård #fotografsandnes #fotografstavanger #par #parbilder #gravidebilder

81 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe