• Verena Fuglestad

Seint ute for ettårsbildet?


Det første året med baby er ganske hektisk. Lite søvn, amming, bleieskift, plutselig må man tilbake til jobb... Og ooops! Var det noen som sa me skulle ta ettårsbilde? Men nå... nå er vel barnet snart to.... Er vi altfor seine?

Ettårsbildet er ikke bare en norsk tradisjon, men først og fremst en familieskatt. Det gir foreldre og besteforeldre en evig minne av hvordan barnet var da hun var svart lite og uskyldig. Er dere blitt litt "seint ute" trenger ikke være et problem. Barnet nå kan stå og gå trygg, og dette i tillegg til de mer tradisjonelle bilder hvor hun sitter på golvet eller på en stol gir dere noe mer å velge mellom. Og viktigst av alt: barnet er blitt mer "voksen": hun forstår mer av det som skjer, er tryggere og kan lettere dirigeres i forskjellige stillinger og situasjoner.

Her kommer ei søte og sjenerte jente på 20 mnd.

Enjoy!

#fotografnærbø #fotografettårsbilde #fotografålgård #fotografklepp #stradbilder #sandnesfotografbryllup #fotografsandnes #fotografstavanger #fotografsandnesettårsbilde #fotografstavangerettårsbilde #fotografjæren #fotografjærenettårsbilde

63 views0 comments

© 2016 Fotograf Verena Fuglestad

C4F6E1ED-58E7-4724-929A-2CB0D4A93B66.jpe